Aydın'da drift atan motosikletliye şok!

Aydın'da drift atan motosikletliye şok!
Didim'de motosikleti ile drift atarak trafiği tehlikeye soktuğu belirlenen motosiklet sürücüsüne 32 bin 233 TL para cezası uygulandı. Şahsın sürücü belgesine de 60 süreyle el konuldu.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe kapsamında trafik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimler kapsamında Didim trafiğini tehlikeye sokan motosiklet sürücüleri kontrol edildi. İlçe genelinde gerçekleşen denetimler esnasında kurallara uymadığı tespit edilen 42 adet motosiklet sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili hükümlerine istinaden cezai işlem uygulanırken, 13 adet motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi.

whatsapp-image-2024-05-07-at-14-42-46.jpeg

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ!
Ayrıca Ege Caddesi Çamlık mevkiinde motosikleti ile drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 32 bin 233 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın sürücü belgesine de 60 gün süre ile el konularak trafikten men edildi. Şahıs hakkında 5237 sayılı TCK'nın 179'uncu maddesinin 2. fıkrası gereği trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan adli işlem başlatıldı.

"DENETİMLER HIZ KESMEDEN SÜRECEK"
Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde gürültü çıkartarak vatandaşlarımıza rahatsızlık veren başta motosiklet sürücüleri olmak üzere, trafik kural ve yasaklarına uymayarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlike sokan araç ve araç sürücülerine yönelik olarak trafik denetimleri hız kesmeden devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.