Aydın'da fidanlar toprakla buluşturuluyor

Aydın'da fidanlar toprakla buluşturuluyor
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesi sürdürülüyor. Proje kapsamında Halk Eğitimi Merkezi’ne gönderilen fidanlar toprakla buluşturuldu.

ÇEDES Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolüyle hayata geçirildi. Proje tüm Türkiye'de olduğu gibi, Aydın'da da geliştiriliyor.

aw193339-01.jpg

DİĞER KURUMLAR DAHİL OLDU
Proje okullarda uygulanmaya başlanırken, sonrasında diğer kurumlar da dahil oldu. Bu çerçevede Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi’ne gönderilen fidanlar, toprakla buluşturuldu.

aw193339-02.jpg

Merkezin bahçesine kurum personelleri tarafından fidanlar dikilirken hem çevre bilincinin oluşturulması hem de kurumların bahçelerinin de görsel açıdan zenginleştirilmesi amaçlandı. Öte yandan projenin okulların dışında da yaygınlaştırılması planlanıyor.

aw193339-04.jpg

TEŞEKKÜR ETTİLER
Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “ÇEDES Projesi kapsamında kurumumuza gönderilen fidanlar bahçemize dikildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

aw193339-05.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.