Aydın’da indirimli yemek de zamlandı!

Aydın’da indirimli yemek de zamlandı!
 Muhabir
Aydın Efeler’de ev yemekleri yapan işletmenin öğrencilere yönelik başlattığı ‘üç çeşit yemek 100 lira’ kampanyası, gıda ürünlerine gelen zamlardan nasibini aldı.

Efeler’in Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan ev yemekleri lokantası, öğrencilere ve emeklilere özel üç çeşit yemek 100 lira kampanyasıyla vatandaşların dikkatini çekmişti. Gıda ürünlerine son gelen zamlardan etkilenen işletme, bu kampanyaya 20 lira zam yaparak üç çeşit yemeği 120 liradan satışa sunmaya başladı. İşletme sahibi Doğan Demirci, artan maliyet sebebiyle indirimli menüye zam yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

whatsapp-image-2024-05-08-at-17-48-30.jpeg

“İSTER İSTEMEZ ZAM YAPMAK ZORUNDA KALDIK”

Artan maliyetlerden dolayı bu zammı uygulamaya geçirdiklerini dile getiren Demirci, “Et fiyatları çok yüksek olduğu için tedarik konusunda zorlanıyoruz. Biz şimdi kasaplara gidiyoruz, kasaplar da et bulmakta zorluk çekiyor. 450 liraya aldığımız ete şu anda 550-600 lira diyorlar. İster istemez ufak bir zam koyduk. Mecburiyetten bu zammı yaptık” dedi.

whatsapp-image-2024-05-08-at-17-48-31-1.jpeg

“BİZDE MERHAMET DUYGUSU VAR”

Gelen müşterilerin fiyatları görünce sevindiklerini belirten Doğan Demirci, “Bizim diğer lokantalar gibi sadece cebimizi doldurmak için yaptığımız bir hareketimiz yok çünkü bizde merhamet duygusu var. Biz emekliye, öğrenciye merhamet ediyoruz.

whatsapp-image-2024-05-08-at-17-48-31.jpeg

Aydın halkı genelde emekli, memur ve öğrenciden oluşuyor. Onları düşünerek fiyatları düşük tutmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken kaliteden asla ödün vermiyoruz. En kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Müşteriler bu fiyatları sevinçle karşılıyor. ‘Sizin gibi esnaf var mı?’ diye söylüyorlar” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-08-at-17-48-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.