Aydın'da nefes kesen takip

Aydın'da nefes kesen takip
Aydın’da haklarında çok sayıda kayıt bulunan suç makineleri, polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucunda yakalandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durumundan şüphelenilen bir araç takibe alındı. Ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan araç, kovalamaca sonucu durduruldu.

BİRÇOK SUÇTAN ARANDIKLARI BELİRLENDİ

Araçta bulunan 4 kişi kişinin sorgusunu yapan ekipler, sürücü E.E.’nin çok sayıda suç kaydı olduğu belirledi. E.E'nin “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan 5 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranmasının yanı sıra “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından arandığı tespit edildi. Araçta yolcu olarak bulunan A.K., Y.A. ve A.T. isimli şahısların da sorguları yapıldı. İncelemeler neticesinde A.K’nin de çok sayıda suç kaydı olduğu ve “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

UYUŞTURUCU KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ

Şahısların üst aramasını da yapan ekipler, 1 adet kelebek tabir edilen bıçak buldu. Şüpheli Y.A'nın ikametinde yapılan aramada ekipler, Denizli’den çalındığı tespit edilen 1 adet motosiklet ele geçirdi. Gözaltına alınan 4 kişinin Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinde, uyuşturucu madde kullandıkları belirlendi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Polis ekipleri, sürücü E.E. hakkında “Uyuşturucu Madde Etkisi Altında Araç Kullanmak” suçundan adli işlem yaptı. Şahsa Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili hükümleri doğrultusunda da toplam 36 bin 942 TL trafik idari para cezası tatbik edildi. Öte yandan gözaltına alınan şahıslardan E.E. ile A.K., sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.