Aydın'da öğrencilere 'siber suç' bilgilendirmesi!

Aydın'da öğrencilere 'siber suç' bilgilendirmesi!
Aydın'da siber suçlarla mücadelesini sürdüren Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda öğrencilere yönelik siber güvenlik eğitimlerine imza atıyor. Ekipler son olarak Aydın Lisesi'nde öğrencilere yönelik siber suçlarla mücadele eğitimi verdi.

Aydın'da emniyet ekiplerince siber suçlarla mücadele ve siber güvenlik eğitimleri aralıksız sürdürülüyor. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son olarak Aydın Lisesi’nde eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.

aw193326-01.jpg

AYDINLATICI BİLGİLER SUNULDU
Aydın Lisesi Konferans Salonu'ndaki eğitim etkinliğinde öğrencilere siber güvenlik, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, yasa dışı bahis ve siber zorbalık konularında aydınlatıcı bilgiler sunuldu.

aw193326-02.jpg

AYDIN LİSESİ'NDEN AÇIKLAMA
Aydın Lisesi tarafından eğitim etkinliğiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize siber suçlar ve siber güvenlik konferansı verildi. Aydın Emniyet Müdürlüğü siber suçlardan görevli polis memuru, öğrencilerimizi siber güvenlik, güvenli internet, telefon ve bilgisayar kullanımı konularında bilgilendirdi” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan eğitim etkinliğinin okullarda sürdürüleceğine dikkat çekildi.

aw193326-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.