Aydın’daki hakim ve savcılar görevlerinde yükseldi

Aydın’daki hakim ve savcılar görevlerinde yükseldi
 Muhabir
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) terfi alan ve terfi sürelerini tamamlayan hakim ve Cumhuriyet savcılarının adlarını belirten listeyi yayımladı. Listede Aydın’da görevli çok sayıda hakim ve Cumhuriyet Savcısı da yer aldı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Nisan 2024 dönemi sonuna kadar bitiren hakim ve Cumhuriyet savcılarının adları 09 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete’de listelendi. Listede Aydın’da görevli 26 hakim ve Cumhuriyet Savcısı da yer aldı.

HAKİMLERDE EN ÇOK TERFİ NAZİLLİ’DE

Yayımlanan listede hakim sınıfında ‘2. Derecede Terfi Süresini Bitirenler’ Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğünde Tetkik Hakimi olarak görevli Nazilli Hakimi Doğukan Eker ile Kuşadası Hakimi Soner Mutlu Cengiz, ‘3. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ Aydın Hakimi İmren Günindi, ‘4. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ Aydın Hakimi Özgür Altun, ‘5. Derecede Terfi Süresini Bitirenler’ Aydın Hakimi Merve Ercan, Söke Hakimi Muharrem Aydın ile Söke Hakimi Mervegül Aydın ve ‘6. Derecede Terfi Süresini Bitirenler’ ise Nazilli Hakimi Tuğçe Dalka, Nazilli Hakimi Özlem Altıntaş, Nazilli Hakimi Melisa Karakaya, Didim Hakimi Hatice Filiz Ömeroğlu, Nazilli Hakimi Ayhan Çağatay Şentürk ile Nazilli Hakimi Fatih Topçu olarak sıralandı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-14-09-29-1.jpeg

AYDIN’DAKİ 11 SAVCI GÖREVİNDE YÜKSELDİ

Savcı sınıfında ise ‘2. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ Aydın Cumhuriyet Savcısı Fatih Koç, ‘3. Derecede Terfi Süresini Bitirenler’ Didim Cumhuriyet Savcıları Tarık Ziya Arslan ile Anıl Altay, ‘4. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ Aydın Cumhuriyet Savcısı Burak Ersungur, ‘5. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ Aydın Cumhuriyet Savcısı Damla Kuyudeşen, ‘6. Derecede Terfi Süresini Bitiren’ isimlerse Söke Cumhuriyet Savcısı Şehmus Altuner, Didim Cumhuriyet Savcısı Safa Recep Kalaycı, Söke Cumhuriyet Savcısı Şamil Öztürk, Çine Cumhuriyet Savcısı Mustafa Tüfekçi, Nazilli Cumhuriyet Savcısı Utku Eren Tohumcu ile Nazilli Cumhuriyet Savcısı Serkan Sevimli olarak listelendi.

Ayrıca listede, 30 Nisan tarihi itibarıyla birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulacak adli yargı hakimleri arasında Çine Hakimi Müjgan Mehtap Coşar ile Söke Hakimi Fatih Recep Güneş de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.