Aydın'dan Ankara'ya çıkarma yaptılar

Aydın'dan Ankara'ya çıkarma yaptılar
 Muhabir
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AYESOB) Muhammed Ali Künkcü, Söke Bakkallar Odası Başkanı Ferhat Coşkun Gültekin, Nazilli Bakkallar Odası Başkanı Fatih Astepe ile Aydın Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin'in aralarında bulunduğu 145 oda başkanı, bakkal esnafının karşılaştığı sorunları masaya yatırmak üzere Ankara'ya çıkarma yaptı.

Ankara ziyareti kapsamında Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat ziyaret edildi. Zincir marketlerin kontrol altına alınması, mahalle aralarında bakkal sayısının arttırılması, zincir marketlerin faaliyet saatlerinin sınırlanması, KDV oranlarının düşürülmesi gibi konular, ziyaretlerde ele alındı.

esnafinin-sorunlarini-ankaraya-tasidilar-465323-7c5851813171ef19348a684763397e9f.jpeg

SORUNLARA ÇÖZÜM ARANIYOR

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ferhat Coşkun Gültekin, esnafın çözüm bekleyen sorunlarını Ankara ziyaretinde dile getirerek çözüm istediklerini aktardı. Gültekin, esnafın sorunlarına bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da çözüm aramayı sürdüreceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.