Bakan Yumaklı ile Aydın tarımını değerlendirdiler

Bakan Yumaklı ile Aydın tarımını değerlendirdiler
 Muhabir
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ile AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Aydın’da yeni dönemde hayata geçmesi planlanan tarımsal yatırımlar için girişimlerini sıklaştıran AK Parti Aydın Milletvekili Özmen ile AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile buluştu. Ziyarette Aydınlı çiftçilerin taleplerini Bakan Yumaklı’ya aktaran Özmen ile Savaş, ilde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili de değerlendirmede bulundular.

bakan-yumakli-ile-aydin-tarimini-degerlendirdiler-aydinli-ciftcilerin-taleplerini-bakan-yumakliya-tasidilar-468499-746c248098651b0cb3fa021687ca142e.jpg

BAKAN YUMAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti’li Özmen, “Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Savaş ile birlikte; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek ilimiz ve ilçelerimizle ilgili taleplerimizi sunduk. İlgisi ve desteği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.