CHP'den Aydın'da 'zafer turu'

CHP'den Aydın'da 'zafer turu'
 Muhabir
CHP Aydın Milletvekilleri, CHP Aydın İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın ev sahipliğinde buluşan CHP’li vekiller basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın ev sahipliğinde vekiller, partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aydın’da 13 ilçeyi kazanan CHP, üç günlük zafer turuna çıkacak. 31 Mart’ta kazanan kazanmayan Aydın’da tüm ilçe başkanlarını ve teşkilatlarını ziyaret edeceklerini söyleyen Hikmet Saatçı, üç gün sürecek program yoğunluğu nedeniyle gazetecilerden soru almayacaklarını söyledi. Öte yandan, toplantıya katılacağı belirtilen CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün yakınının geçirdiği rahatsızlık nedeniyle toplantıya katılamadığı aktarıldı.

chp-aydinda-moraller-yuksek-chp-aydinda-zafer-turuna-cikiyor-int-gzt-466752-d6503f482c0d57c4b69aa071238fee4c.jpeg

“GAZETECİLERDEN SORU ALMAYACAĞIZ”
İlçe programlarını anlatan Hikmet Saatçı, “Seçim sürecini başarıyla atlattık. 4 vekilimizle beraber kazanan bütün belediye başkanlarımızı ve kazanamayan 4 ilçe teşkilatımızı tebrik etmek için kendilerine ziyarette bulunacağız. Toplamda üç gün sürecek program yoğunluğu nedeniyle bugün burada basın mensubu arkadaşlarımızdan soru almayacağız. Programımız yoğun olduğu için en kısa zamanda vekillerimizin de olduğu bir kahvaltı düzenleyeceğiz” dedi.

chp-aydinda-moraller-yuksek-chp-aydinda-zafer-turuna-cikiyor-int-gzt-466752-fb1a0e18096226e52b0cffc60051be19.jpeg

“SORUNLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”
Hem Aydın’da hem de Türkiye’de büyük başarı elde ettiklerini vurgulayan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Genel seçimlerden bugüne 11 buçuk ay geçti. Hep söyledik. Türkiye’de vatandaşlarımızın çok ciddi birçok sıkıntısı var. Bunun çözümünün de Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledik. Yerel seçimde vatandaşlarımız çarenin, umudun Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu tüm dünyaya duyurdu. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İlk genel seçimde kazanacağız. Belediyelerimiz ile hep birlikte çok çalışacağız” diye konuştu.

“CHP TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK”
Geçtiğimiz genel seçimlerde Aydın’da başarılı bir seçim geçirilerek 4 vekil çıkarıldığını ifade eden Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Yerel seçimlerde de başarı elde eden CHP Aydın İl Teşkilatına ve milletvekili arkadaşlarımıza koordineli çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde 13 ilçeyi aldık. Bu başarı sadece beş ayda elde edilmedi. 2011’de atılan tohumlarla bugün başarıyı elde ettik. Bu tohumun neticelerini yavaş yavaş almaya başladık. Ben inanıyorum ki önümüzdeki dönem ilk seçimde CHP tek başına iktidara gelecektir. İlk seçimde iktidar olmak şartıyla birlik beraberlik içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

"CHP’NİN AYDIN’DA BELEDİYESİ DE İŞİ DE ÇOK"
Toplantıda konuşan Tezcan ise, "Bugün Aydın’da belediye başkanlarına, oradaki ilçe örgütlerine ve seçimi kazanamasak bile diğer dört ilçeye tebrik ve teşekkür gezisi yapacağız. Umut veren, kaygı bulutlarını kaldıran sonucu seçmenlerimiz ortaya çıkardı. 'Aydın’da ve bütün Türkiye’de esaslı bir değişime ihtiyaç vardır' mesajı sandıkta karşılığını buldu. Vatandaşımız hükümetteki değişim ihtiyacının hem işaretini hem de müjdesini verdi. İşimiz çok. Çünkü, şükürler olsun belediyemiz çok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.