Efeler'de kitap kafeler açık kalacak

Efeler'de kitap kafeler açık kalacak
 Muhabir
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Doğa Otel Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yetişkin, kitap kafelerden barınak projelerine, belediye borçları dahil olmak üzere pek çok konuda açıklama yaptı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler Belediyesi’ne ait Doğa Otel Restoran’da basın mensuplarını misafir etti. Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıda kreşlerle ilgili açıklama yapan Anıl Yetişkin, gazetecilerden gelen soruları tek tek cevapladı. Yetişkin, sorulan sorular üzerine kitap kafelerin akıbetini paylaşarak Aydın’da artan köpek popülasyonunu kontrol altına almak üzere barınak projesinin onayladığını bildirdi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-12-24-08-2.jpeg

“KİTAP KAFELER AÇIK”

Kitap kafelerin hepsinin açık olduğunu belirten Anıl Yetişkin, “Uygulamamız aynı şekilde devam ediyor. Seçim sürecinde de belirtmiştim, biz oraları daha kullanışlı hale getirmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra kitap kafelerimizi sadece kitap okunan, ders çalışılan yerden çıkartıp, sosyal aktivitelerin de yapılabileceği alana dönüştüreceğiz. Hem ders çalışıp hem sosyal faaliyet gerçekleştirebilecekler. Belediyeye ait hiç bir yeri kapatmadık” dedi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-12-24-08-1.jpeg

O PROJE ONAYLANDI

Barınak projesinin onaylandığını belirten Yetişkin, “Hızlı bir çalışma başlattık, en kısa zamanda barınağı Aydın’a sunmak istiyoruz. Kısırlaştırmayı hızlandırmak, Aydın’da artan köpek popülasyonunu kontrol altına almak istiyoruz. Ben bir hayvan severim. Evimde sokaktan sahiplendiğim üç kedim, bir köpeğim var. Vatandaşımızın da, bizlerin de mustarip olduğu köpek popülasyonunu önlemek adına önlemlerin peşinde koşuyoruz” diye konuştu.

EFELER’DE CİDDİ BORÇ YÜKÜ

Ciddi bir borç yükünün var olduğunu aktaran Yetişkin, “İlk meclis toplantımızda kısmen açıklamıştım. Buna ilişkin henüz muhasebe kayıtlarına işlenmemiş dışarıdan gelen faturalar var. En yakın zamanda belgeleriyle birlikte kamuoyuyla paylaşacağız. Borçlanma acil çözülmesi gereken durum ama vatandaşımız da hizmet bekliyor” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-03-at-12-24-08.jpeg

YETİŞKİN ESNAFLA BULUŞACAK

Yağcılar içinde kaldırılan işgaliyeler hakkında konuşan Yetişkin, “Orada iki taraflı düşünmek zorundayız. Hem vatandaşımız hem de esnafımız ile bir araya gelerek birlikte karar vermek istiyorum. Bunu seçim sürecinde de belirtmiştim. Orası vatandaşlarımıza en çok dokunan alanlardan bir tanesi. Esnafımızla tarihi ve saati henüz belli olmamak üzere toplantı planlıyorum. Bu toplantı sonrasında sıkıntıları minimum düzeye indirerek karar vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.