Koçarlılı öğrencilerden Tübitak'ta büyük başarı

Koçarlılı öğrencilerden Tübitak'ta büyük başarı
Denizli'de düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın bölge finallerinde Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu, kimya alanında üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu, İzmir Bölge Finalleri'ndeki dikkat çekici başarısıyla ilçeye ve Aydın'a gurur aşıladı.

EGEMEN GÜLMÜŞ- Ege Bölgesi'nde başvuran 887 proje içinde, Aydın’dan İzmir Bölge Sergisi'ne davet edilen 4 projeden 2’sine sahip olan Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Bazı Doğa Dostu Solüsyonların Gül ve Kasımpatı Kesme Çiçeklerinin Kalite ve Vazo Ömrüne Etkisi" başlıklı proje ile Ege Bölgesi 3.'lüğünü kazandı. Bölge sergisinde yer alan proje, finalde en çok dikkat çeken projelerin başında yer aldı.

whatsapp-image-2024-05-01-at-09-37-03-3.jpeg

BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER
Koçarlı'nın yanı sıra Aydın'ı temsil ederek Ege Bölgesi Kimya Dalı'nda bölge üçüncüsü olan Fen Bilimleri Öğretmeni Safiye Avcı danışmanlığında Gökçen Kelpetin ve Nisa Nur Ülker isimli Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, gurur kaynağı oldu.

whatsapp-image-2024-05-01-at-09-37-03-2.jpeg

"BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ"
Okul Müdürü Mehmet Özkaya, finallerde dereceye giren öğrencileri ve öğretmenleri Safiye Avcı'yı tebrik ederek, "Her yıl TÜBİTAK tarafından düzenlenen, öğrencileri bilimsel çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürütülen bu yarışmalarda elde edilen başarının, öğrencilerin sonraki yaşantılarına da önemli katkıları olacaktır. Emeği geçen danışman öğretmenimize ve öğrencilerimizin velilerine vermiş oldukları destek ve katkılar için teşekkürlerimizi sunarız. Bu gurur verici başarıya imza atan öğrencilerimize de başarılarının devamını dileriz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-01-at-09-37-03.jpeg

whatsapp-image-2024-05-01-at-09-37-03-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.