Kocası bıçaklamıştı! Sevindiren haber geldi

Kocası bıçaklamıştı! Sevindiren haber geldi
 Muhabir
Aydın’ın Nazilli ilçesinde boşanma aşamasında oluğu eşi tarafından 5 yerinden bıçaklanan Ayşe K. (30) hayati tehlikeyi atlattı. Eşini bıçaklayan koca Emrah K. (35) ise her yerde aranıyor.

Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Koca Cami Caddesi üzerinde dün yaşanan olayda 30 yaşındaki Ayşe K., 2018’de evlenip Muğla’ya yerleştiği eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için geçtiğimiz yıl dava açtı.

Dava sürecinde 2 çocuğuyla birlikte Nazilli’deki baba ocağına dönen genç kadın, bir süre sonra ilçedeki bir fabrikada işe girdi. Gece mesaisine kalan Ayşe K., dün sabah mesaiden çıkarak evine gitmek için yola çıktı.

whatsapp-image-2024-04-30-at-16-28-47.jpeg

Kendisini başka bir erkekle aldattığını düşünen Emrah K., Ayşe K'nin evinin önüne gelerek pusu kurdu. Evine yaklaştığı sırada genç kadını durduran Emrah K, tartıştığı eşini yere yatırıp bıçağı kalbine sapladı. Olaydan sonra geldiği otomobille kaçan gözü dönmüş koca, izini kaybettirdi.
Kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılan genç kadına mahalledeki komşuları yetişti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından talihsiz kadın Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ayşe K, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Ayşe K.'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Talihsiz kadının tedavisine serviste devam edildiği ifade edildi.
Kayıplara karışan Emrah K’nin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

whatsapp-image-2024-04-30-at-16-28-47-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.