Nazilli Belediyespor Meclisi gerdi

Nazilli Belediyespor Meclisi gerdi
 Muhabir
Nazilli Belediyesi tarafından Nazilli Belediyespor’a finansal destek sağlamayacağının açıklanması Belediye Meclis Üyelerinin de gündemindeydi. Meclis toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Selahattin Yılmaz, ekonomik durumu gerekçe gösterdi.

Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya Nazilli Belediyesi’nin siyah beyazlı takıma destek olmayacağını açıkladı. Konuyla ilgili Nazilli Belediyesi Meclis toplantısı sonrası belediye başkanları gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her iki başkan yardımcısı da ekonomik durumu gerekçe gösterdi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-18-08-37-1.jpeg

“BELEDİYESPOR DEĞİL ŞİRKET”

Toplantı çıkışı gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna yanıt veren Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, “Bütçe el vermediği, belediyedeki sıkıntılar çözülemediği için böyle bir karar alındı. Nazilli Belediyespor değil artık anonim şirketi. Şirket de işi değiştiriyor. Nazilli Belediyespor iken de çok şeyde savunma yaptık. Şirket olunca da uygulama farklı. Ben sporun içinden gelen bir adamım tabiki canımı sıkar ama ortadaki durum da bu” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-18-08-37.jpeg

“DESTEK MÜMKÜN DEĞİL”

Diğer Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz ise, “Dün arkadaşlar bize geldiğinde destek istediler. Bütçemizde böyle bir bedel yok. Farklı öneriler getirdiler ve yasal bir dayanak bulamadık. Bu bütçeyle destek olamayacağımızı söyledik. Kaldı ki belediyelerin spor kulüplerine yardım etmek gibi bir bütçesi yok. Sayıştay raporlarında da ciddi eleştiriler yapıldı. Önceki başkanlarına da kamu zararı çıkarıldı. Nazillispor A.Ş. oldu. Belediye ortak, taraf e yönetici değil. Oraya böyle bir destek vermemiz mümkün değil. Ben Nazillispor’a destek vereceğimi seçimden önce açıklamadım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum