Nazilli kritik maça odaklandı

Nazilli kritik maça odaklandı
 Muhabir
Nazilli Belediyespor, hafta sonu lige kalabilmek için Ankaraspor ile kritik bir maça çıkacak. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, maç öncesi takımın ligde kalacağına olan inancını dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, ligde kalma mücadelesi veriyor. Sezon başından bu yana çalkantılı günler yaşayan Nazilli ekibi, hafta sonu Ankara’da Ankaraspor ile küme düşmemek için mücadele edecek.

nazilli-kritik-maca-odaklandi-baskan-tetik-inaniyorum-dusmeyecek-464813-6b13a0cabadfa8535856a426509c3507.jpeg

Ligde kalmak için 1 puana ihtiyaç duyan siyah beyazlılar, yaşanan sorunları kenara bırakarak maça odaklandı. Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik de, takıma moral verecek açıklamalarda bulundu. Makamda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Tetik, takımın ligde kalacağına inandığını ifade etti.

nazilli-kritik-maca-odaklandi-baskan-tetik-inaniyorum-dusmeyecek-464813-d8ce8f04c2c78af67db825528a672a1a.jpeg

“İNANIYORUM DÜŞMEYECEK”

Tetik, “Nazillispor’da çok ilginç şeyler olabilir. Ama sonuç ne olursa olsun moralinizi bozmayın. Ben kalacağımızı düşünüyorum çünkü diğer takımın iki galibiyet alması lazım. Alamayabilir. Bütün amacımız, isteğimiz Nazillispor’un ligde kalması. Ondan sonra da zaten Nazillispor’da gerekli incelemeler şu anda da yapılıyor. İlk önceliğimiz Nazillispor’un küme düşmemesi, inanıyorum düşmeyecek.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor