Nazilli’de icra gerilimi

Nazilli’de icra gerilimi
 Muhabir
Nazilli Belediyesi, belediyeye ait taşınmazlarda bulunan kiracıların bir kısmını ödeme yapmadıkları gerekçesiyle icraya verdi. Konu, meclis üyeleri arasında tartışma konusu oldu. MHP’li Meclis Üyesi Vahit Aysan, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz’a alınan kararı sordu. Yılmaz, atılan adımların detaylı incelendiği yanıtını verdi.

Nazilli Belediyesi Meclis Toplantısı sonrası, meclis üyeleri bir süre kendi aralarında görüştü. MHP’li Meclis Üyesi Vahit Aysan, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz’a belediyeye ait taşınmazlarda bulunan kiracıların icraya verilmesine dair soru yöneltti. Yılmaz, “Nazilli hepimizin, kaç tane gayrimenkulümüz var? Bunlar kaçar TL kira getiriyor? Günün ekonomisine ve koşullarına uygun mu? Biz bir yandan bütçemizin gelirlerini arttırmak zorundayız. Bunda yetimin hakkı ve hukuku var. Esnafın da dayanabilecek güçte bir kira bedeli ödemesi lazım. Kim olursa olsun bedava oturma hakkı olmayacak.” şeklinde yanıt verdi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-18-17-43.jpeg

“KARŞINIZA GELEBİLECEKLERİ SÖYLÜYORUM”
Yönetimsel kararlara karışamayacaklarını ileten Aysan, “Ben karşınıza gelebilecek şeyleri söylüyorum. Sizi eleştirmiyorum, buna hazır olun diyorum. Kiracılarınızı icraya da verebilirsiniz, zoraki parayı tahsil edebilirsiniz. Bunlar yönetimsel kararınız.” ifadesini kullandı.

“GERİ VİTES YAPACAĞIMIZ KARAR VERMİYORUZ”
Başkan Yardımcısı Yılmaz ise karşılık olarak, “Buna hazırız. Başkan ince eleyip sık dokuyor. Benim tarzım farklı çok çabuk karar veririm. Biz geri vites yapacağımız hiçbir hadisede karar vermiyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.