Tarihi Rum Köyü Doğanbey, bu defa da bisiklet yarışıyla vitrine çıktı

Tarihi Rum Köyü Doğanbey, bu defa da bisiklet yarışıyla vitrine çıktı
 Muhabir
Geride bıraktığımız Ramazan Bayramı tatilinde tarihi ziyaretçi akınına uğrayan Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı tarihi Rum Köyü Doğanbey bu defa da bisiklet yarışları ile vitrine çıktı.

Dün Doğanbey-Karina Etabı ile başlayan Okul Sporları Bisiklet Grup Müsabakaları bugün Doğanbey-Tarihi Rum Köyü Etabı ile sona eriyor.

Müsabakaların ilk gününde startı Söke Kaymakamı Ali Akça vermişti.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Yağız Pullukçu,Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu,Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'ta yarışçıların heyecanına ortak oldu.

ekran-goruntusu-2024-05-08-200557.png

150 YARIŞÇI KATILIM SAĞLADI

Okullar arası bisiklet yarışlarına başta Aydın olmak üzere Manisa, Denizli, Antalya, Alanya, Isparta, Karaman ve Konya illerinden 150 yarışçı katıldı.
Dün Doğanbey Okulu önünden start verilen Karina Etabı'nın ardından bugün de Üretici Pazarı önünde bir araya gelen yarışçılar Eski Rum Köyü Doğanbey Etabı'nda kıyasıya mücadele verdiler. Jandarma ekipleri iki gün boyunca yarışçıların yol araç ve sürüş güvenliğini sağlarlarken, Ulusal ve Uluslararası Bisiklet Yarışları'nda önemli görevler üstlenen Sarızeybekler Bisiklet,Doğanbey yarışlarının bisiklet sponsoru oldu. Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt mahallesinin tanıtımına katkı koyan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.