Alınan bilgiye göre, İstanbul Bayrampaşa'da bir evde hırsızlık yapılmasının ardından polis ekipleri harekete geçerken, şüpheli şahısların Ceylan Çiçek (36) ve B.U. (18) olduğu tespit edildi. Ekipler gözaltına almak isterken Çiçek, camdan atlamaya kalktı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yakalanan Çiçek'in hamile olduğu tespit edildi.  

13 çocuk annesi kadın neler yapmış neler! 36 yaşında 14'üncü çocuğuna hamileyken tutuklandı

Hamileliği Koz Olarak Kullanmış!

Yapılan incelemede Çiçek'in 189 suç kaydının ve 23 ayrı dava dosyasında hakkında arama kaydının bulunduğu belirlendi. Ayrıca 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasının yanı sıra 472 yıl hükümlü ertelenmiş hapis cezasının bulunduğu da ifade edildi. Öte yandan Çiçek'in karıştığı olaylarda hapse mahkum edildiği ancak hamilelik gerekçesiyle cezaların ertelendiği ortaya çıktı. 

13 çocuk annesi kadın neler yapmış neler! 36 yaşında 14'üncü çocuğuna hamileyken tutuklandı

Murat Cemcir Aydın’a geliyor Murat Cemcir Aydın’a geliyor

Sonunda Cezaevini Boyladı!

Çiçek'in cezalarının ertelenmesi sonrasında suç işlemeye devam ettiği, gözaltına alındığı her seferde hamile olduğu vurgulandı. Ancak Çiçek, son karıştığı hırsızlık olayında hamileliği koz olarak kullansa da, hapse girmekten kurtulamadı. Çiçek'in 13 çocuğunun olduğu ve 14. çocuğuna hamile olduğu da tespit edildi. Çiçek, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI (İHA)