Aydın Hedef Gazetesi'nden Özge Çümlek'in haberine göre; AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem öncülüğünde, AK Parti Aydın heyeti il binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Programa; AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kayır, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömür Özipek, parti belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.
BAŞKAN ERDEM’DEN BERABERLİK VURGUSU
Programda konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, “Böyle bir günde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutlayacağız inşallah. Çok güzel bir Ramazan Ayı geçirdik. Bu yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Evlerimizde iftar programlarına katıldık, büyük iftar programları düzenledik, Bakanımız Vedat Işıkhan’ı misafir ettik, vatandaşımızın dertleriyle, dertlenmek için beraber olduk. Biriz, beraberiz ve daha güzel günlere beraber yürüyeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
“TURPLARIN BÜYÜĞÜ ÇIKINCA ORTALIK KARIŞMAYA BAŞLADI”
Ramazan Ayı içerisinde yaşanan son olaylara ilişkin konuşan Erdem, “Ülkemizde nahoş manzaralarla karşılaştık. Turpların büyüğü çıkmaya başlayınca ortalık karışmaya başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın annesine, şahsına hakaret ettiler, onları lanetliyoruz. Şehzadebaşı Camisi’ni talan edeni gördük, mezar taşlarına saldıranları ve her türlü kötülüğü gördük. Cumhuriyet Halk Partisi de bu kötü manzaraların oluşmasını körükledi. İnşallah bir daha böyle kötü manzaralar görmeyiz” dedi.