Maddi sıkıntılar nedeniyle maaşlarının tamamını alamayan işçilerin eksik kalan maaşlarını en kısa sürede yatıracaklarını belirten Başkan Arıcı, "Emeğe ve alın terine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gösterdikleri anlayış ve sabır için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Koçarlı Market’in açılışı yoğun katılımla gerçekleşti Koçarlı Market’in açılışı yoğun katılımla gerçekleşti

Baskan Arici Biz Bir Aileyiz Her Zorlukta Birlikteyiz 545149 7172586Fbfe4Ae22Ffad76Bef2D0805C

Çalışanların huzuru ve ekonomik sıkıntı yaşamamaları için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Arıcı, çıkan söylentilere de yanıt verdi. Konuşmasında, "Çıkan dedikodulardan dolayı karşınıza geldim. Biliyorum geçen ve bu ay eksik maaş aldınız.

Baskan Arici Biz Bir Aileyiz Her Zorlukta Birlikteyiz 545149 497C3Db4D9Aeac77B9231279Bd4Cf376

4 Mart tarihine kadar bütün eksik maaşlarınızı alacaksınız. İçiniz rahat olsun. Size ödenmeyen her para benim de huzurumu kaçırıyor. Hakkınızın tamamını alacaksınız. Kendi şahsi ödemeleriniz için de 5 Mart için herkese söz verebilirsiniz. Eksik kalan maaşlarınızın tamamı hesaplarınıza yatmış olacak. Hiçbir alacağınız kalmayacak." ifadelerini kullandı.

Baskan Arici Biz Bir Aileyiz Her Zorlukta Birlikteyiz 545149 160D60853B4C5B016Dc4C89Af0E5C8F0

Acil ödemesi olan personelin mağdur edilmemesi için de duyarlılık göstereceklerini belirten Başkan Arıcı, "Bu arada çok acil ödemesi olan, hastalık ya da farklı bir durum nedeniyle zorluk yaşayan arkadaşlarımız olursa, müdürlerine iletsinler. Ben kendim şahsi olarak ödeme yapacağım. Hiçbirinizi mağdur etmeyeceğim. Çünkü biz burada bir aileyiz. Benim hepinize ihtiyacım var. Hiçbirinizin mağdur olmasını istemiyorum ve içiniz rahat olsun." dedi.

Baskan Arici Biz Bir Aileyiz Her Zorlukta Birlikteyiz 545149 291Eeb01442F86118D715473Ed030Ab5

Kaynak: BELEDİYE BÜLTENİ