Aydın'da büyük vicdansızlık!

Aydın'da büyük vicdansızlık!
Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kişinin, traktörün arkasına zincirlediği köpeği sürükleyerek götürdüğü ihbarı üzerine, jandarma ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafından yakalanan şahıs hakkında idari işlem başlatıldı.

Efeler ilçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde 1 Mayıs 2024 günü saat 20.50 sıralarında meydana gelen olayda, seyir halinde bulunan traktör römorkuna zincir ile bağlı bir köpeğin sürüklenerek götürüldüğünü fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ayrıca sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili paylaşım yapıldı.

aw195814-01.jpg

JANDARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

İhbar ve paylaşımlar üzerine harekete geçen Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, konu hakkında devriye faaliyeti gerçekleştirdi. Ekipler, N.T. isimli şahsın kullandığı traktör ile bağlı bulunan köpeği kısa sürede belirledi.

İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI

Aydın Doğa Koruma Müdürlüğünce gerekli idari para cezasının verilmesi, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce ise 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında gerekli işlemlerin yapılması amacıyla, ekipler tarafından bilgilendirmeler yapıldı. N.T. hakkında idari işlem başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.