Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, fırın, unlu mamuller, ekmek, tatlı, şekerli mamul, et ve süt ürünleri satışı ve üretimi yapan gıda işletmelerinde, Ramazan ayı boyunca yoğun denetimlere imza attı. 7 bin 500 personelin katıldığı gıda denetimlerinde 104 bine yakın işletmede kontroller yapıldı.
"VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ"
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Vatandaşlarımızın sağlığı kırmızı çizgimiz. Ramazan ayı boyunca 7 bin 500 personelimizin katılımıyla 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdik.
Ramazan Bayramı öncesinde de halkımızın gönül rahatlığıyla güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerimizi artırıyoruz.”