Aydın’da iki kişi gözaltına alındı

Aydın’da iki kişi gözaltına alındı
 Muhabir
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde ülke genelinde siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinliklerin bilançosunu açıkladı. Yerlikaya, Aydın’da iki kişinin göz altına alındığını belirtti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında 78 ilde 210 etkinlik düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siyasi parti, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği etkinliklerin bilançosunu paylaştı. Türkiye genelinde düzenlenen etkinlikte 4 şehirde toplamda 226 kişinin gözaltına alındığını paylaşıldı. Yerlikaya’nın paylaşımında 226 kişiden 2 kişinin Aydın’dan olduğu öğrenildi.

4 ŞEHİRDEN BİRİ AYDIN OLDU

1 Mayıs’ta yapılan etkinlik sonrası akşam saatlerinde paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, “78 ilimizde toplam 210 etkinlik düzenlendi. Miting, yürüyüş, basın açıklaması ve çelenk koyma gibi etkinliklere yaklaşık 241 bin kişi katıldı. İzin verilmeyen alanlarda gösteri yapan, uyarıları dinlemeyen ve polisimize saldıran İstanbul’da 217, Tunceli’de 4, Kahramanmaraş’ta 3 ve Aydın’da 2 olmak üzere toplam 226 şahıs gözaltına alındı. Olaylarda 28 güvenlik görevlimiz hafif şekilde yaralandı” dedi.

Öte yandan Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan Bakan Yardımcılarına, Jandarma Genel Komutanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Sahil Güvenlik Komutanlığına, Valiliklere, İl Emniyet Müdürlerine, il Jandarma Komutanlarına, Kaymakamlarına, İlçe Emniyet Müdürlerime, İlçe Jandarma Komutanlarıma ve kahraman güvenlik güçlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.