Aydın’daki esnaf odasında şok istifalar

Aydın’daki esnaf odasında şok istifalar
 Muhabir
Aydın’a bağlı Çine’de bulunan Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığının yönetim ve denetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan 6 kişi istifa kararı aldığını duyurdu.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığında 2 yıl önce yapılan seçimle iş başına gelen yönetim ve denetim kurulundaki 6 üye, aldıkları sürpriz kararla görevlerinden istifa etti. Oda 2. Başkanı Nail Uzun ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Turhan, denetim kurulu üyeleri Necip Uzun ile Mehmet Demir’in yanı sıra yedek üyeler Mehmet Aygün ile Mustafa Göktaş’ın aldıkları istifa kararı, şoför esnafları arasında da büyük yankı uyandırdı.

aydindaki-esnaf-odasinda-sok-istifalar-aydindaki-esnaf-odasinda-istifa-krizi-467266-d4c69f3a83dfea83d01b9ebceb063076.jpeg

“DİLEKÇELERİMİZİ VERDİK”

Aldıkları istifa kararıyla ilgili açıklama yapan Nail Uzun, 2 yıl önce girdikleri seçimlerde üyelerin takdiri ile seçimleri kazandıklarını belirterek, “Ancak gördüğüm lüzum üzerine yönetim kurulu üyeliği görevinde çok fazla kalamayacağım görüşü ortaya çıktı. Bu nedenle istifa dilekçelerimizi arkadaşlarımız ile verdik” ifadelerini kullandı.

aydindaki-esnaf-odasinda-sok-istifalar-aydindaki-esnaf-odasinda-istifa-krizi-467266-91556c580efb29b765af6b479df8f65d.jpg

Yaşanan istifalarla ilgili olarak Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert’in ne yönde bir tavır sergileyeceği ve yeniden seçimlere gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.