Aydınlı veterinerler stres attı

Aydınlı veterinerler stres attı
Dünya Veteriner Hekimleri Günü münasebetiyle Aydın Veteriner Hekimler Odası tarafından gece düzenlendi. Etkinlikte bir araya gelen veterinerler, doyasıya eğlenerek stres atma imkanı yakaladı.

Efeler ilçesindeki bir kır düğün salonunda düzenlenen geceye oda üyelerinin yanı sıra protokolden de katılım oldu. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ile çok sayıda davetli, etkinlikte veterinerleri yalnız bırakmadı.

aw197100-02.jpg

SIKINTILARA İŞARET ETTİ

Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, davetlilerle yakından ilgilenip sohbet ederken, konuşmasında ise veteriner hekimlerin özlük kayıplarına işaret etti. Şahin, “Burası dert anlatma, yakınma yeri değil tabii ki ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Veteriner hekimler uzun yıllardır, sürekli özlük hakkı kayıpları yaşıyor, çok fazla sıkıntımız var dolayısıyla bunun aslında kutlanacak bir tarafı da yok" ifadelerini kullandı.

aw197100-03.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz de isteriz ki, Dünya Veteriner Hekimler Günü vesilesiyle, günlerce eğlenelim, 7 gün 7 gece düğün, bayram yapalım ancak maalesef olamıyor. Bu geceyi de, birlik, beraberlik, dayanışma ve moral gecesi olarak değerlendirerek organize ettik. İlerleyen yıllarda inşallah coşkuyla günlerce kutlamalar yapabileceğimiz günleri de görürüz diye umut ediyorum."

aw197100-07.jpg

ODANIN 30. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Odanın kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü olduğunu da hatırlatan Şahin, "Aynı zamanda, Aydın Veteriner Hekimleri Odamızın kuruluşunun da 30. yılı içerisindeyiz. Odamızın bugünlere ulaşmasında büyük emek veren, değerli oda yöneticilerimize, oda kurullarımızda görev yapan meslektaşlarımıza ve maddi manevi her şartta büyük destek aldığımız, temel taşlarımız, meslek örgütümüzün varlık sebebi olan değerli üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şanla, şerefle, onurla daha nice 30 yıllara erişebilmeyi ümit ediyoruz" sözlerini kaydetti.

aw197100-06.jpg

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Katılımcılara teşekkür de eden Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Organizasyonumuza teşrif ederek gecemizi onurlandıran, Efeler Belediye Başkanımız Av. Anıl Yetişkin'e, Köşk Belediye Başkanımız Veteriner Hekim Nuri Güler'e, Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cavit Kum'a ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Bülent Ulutaş ve Prof. Dr. Göksel Erbaş'a, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Veteriner Hekim İbrahim Altıntaş'a ve İl Müdür Yardımcımız Veteriner Hekim H. Eray Yeşilçayır'a, Buharkent İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Veteriner Hekim İbrahim Selli'ye, TMMOB Aydın İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tunç Erlaçin'e, Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu'na, Aydın Diş Hekimleri Odası Yönetim Kuruluna, tüm meslektaşlarımıza ve kıymetli ailelerine, sesi ve harika sahne performansıyla gecemize renk katan müzisyen veteriner hekim İncirliova İlçe Temsilcimiz Mehmet Tokalı'ya şükranlarımızı sunuyor, daha nicelerine hep birlikte ulaşabilmeyi temenni ediyoruz."
Öte yandan etkinlikte efelerin sunduğu zeybek gösterisi büyük beğeni topladı. Pasta kesilen etkinlikte oda üyeleri, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlik dolayısıyla üyeler Şahin'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

aw197100-01.jpg

aw197100-05.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.