Aydınlılara 'yaban domuzu' uyarısı

Aydınlılara 'yaban domuzu' uyarısı
Kuşadası Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Çağatay Aynalı, yaban domuzu saldırılarına yönelik uyarılarda bulundu. Yaban domuzlarının son zamanlarda şehir merkezlerinde artış gösterdiğine dikkat çeken Aynalı, herkesi dikkatli olmaya davet etti.

Kuşadası'na bağlı Türkmen Mahallesi'nde ikamet eden Aynalı, geçtiğimiz günlerde mahallesinde yaşanan olaya işaret etti. Bir kişinin Behice Boran Parkı civarında yaban domuzlarının saldırısına uğradığını anlatan Aynalı, çocukların da güvenlik riskiyle karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

aw194306-01.jpg

"AGRESİF TAVIRLAR SERGİLİYORLAR"
Aynalı, yaban domuzlarının evcil olmadıklarını, tehlike oluşturabileceklerini aktardı. Dişi domuzların yavru zamanlarında agresif tavırlar sergileyebildiklerine dikkat çeken Aynalı, bu durumun riski arttırdığını söyledi.

aw194306-02.jpg

YETKİLİLERE ÇAĞRI YAPTI
Aynalı, yaban domuzlarının beslenmek için insanlara saldırmaya başladıklarını, ellerinde yiyecek gördükleri kişileri hedef alabildiklerini belirtti. Tüm bu olumsuzluklara karşı yetkililerin acil tedbir alınmasını isteyen Aynalı, istenmeyen tablolarla karşı karşıya kalınmasını kimsenin istemediğini ifade etti. Aynalı, yaban domuzlarının insanlara bulaştırabileceği hastalıklar noktasında da uyardı.

aw194306-03.jpg

aw194306-04.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.