Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Özge Çümlek'in haberine göre; AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem ve yönetimi Karpuzlu İlçe Başkanlığı ve Karpuzlu Belediyesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ve beraberindeki heyetle Karpuzlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Erdem, çalışmalar üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ölüme gidiş saniye saniye kaydedildi! Ayağı kayınca denize düşüp can verdi Ölüme gidiş saniye saniye kaydedildi! Ayağı kayınca denize düşüp can verdi

Başkan Erdem'den Karpuzlu çıkarması 

Başkan Erdem, misafirperverlikleri için başta ilçe başkanı Akif Aydoğdu olmak üzere ilçe teşkilatına teşekkür etti. Erdem’in bir sonraki durağı ise Karpuzlu Belediyesi oldu. İl ve ilçe yönetimiyle birlikte, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’i ziyaret eden Erdem, Başkan Dönmez’e yakın ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür etmeyi unutmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ