Buharkent belediyesi personel alacak

Buharkent belediyesi personel alacak
Buharkent Belediyesi Personel Limited Şirketi, bünyesinde çalıştırmak üzere 2 personel alımı yapacağını duyurdu.

Egemen Gülmüş- İŞKUR’un sitesinde yer alan ilana göre, Buharkent Belediyesi Personel Limited Şirketi, 2 personeli istihdam edeceğini açıkladı. İlana göre, alınacak personeller park bahçe işçisi olarak çalıştırılacak. Alınacak personellerin daimi olarak istihdam edileceği belirtilirken son başvuru tarihi ise 3 Mayıs olarak bildirildi. Başvuru adresi Kamilpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:73 Buharkent-Aydın olarak belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR NELER?
Başvuruda bulunacak adaylarda, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Buharkent ilçesi sınırları içerisinde en az 10 yıldır ikamet ediyor olmak, 18 yaşını bitirmiş ve 50 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Türk ceza kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolay bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin isleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarını islememiş olmak, emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak, taraflar arasında yapılacak olan iş sözleşmesi, güvenlik soruşturması sonuçlandıktan sonra olumsuz bir sonuç olması durumunda işveren tarafından tek taraflı olarak fesh edilecektir, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, en az ilkokul mezunu olmak” şartları aranıyor.

Başvuru için ise kimlik fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil belgesi, çalışmasına engel olmadığına dair sağlık raporu, diploma fotokopisi, askerlik terhis belgesi, son 6 ay içerinde çekilmiş 2 adet fotoğraf belgeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.