Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, bir süre önce evlenmeye karar vermelerinin ardından nikah tarihini de tespit etti. CHP'li belediye başkanları, nikah tarihi olarak 6 Nisan'ı belirledi. Ancak süreç içerisinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından 6 Nisan'da olağanüstü kurultay kararı alınması, başkanların nikahını zora soktu.
Nikah Tarihini Değiştirdiler!
Partilerinin kurultay kararı sonrasında Aras ile Köksal, nikah tarihini 1 Nisan'a çekti. Başkanlar bugün Menteşe Konakları Kültür Merkezi'nde nikahlanarak herkese sürpriz yaptı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailemizin huzurunda, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu'nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik.
Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, sevgi ve dayanışma içinde, daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımızla Gonca Köksal ve Ahmet Aras." ifadelerini kullandı.