Didim'in ilk kadın başkanı Gençay makamında vekilleri ağırladı

Didim'in ilk kadın başkanı Gençay makamında vekilleri ağırladı
CHP Aydın milletvekilleri, il genelinde gerçekleştirdikleri “Zafer Turu” kapsamında Didim’e geldi. CHP’li vekiller, Didim’in ilk kadın belediye başkanı olan Hatice Gençay tarafından karşılanarak misafir edildi.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, zafer turu kapsamında Aydın’ın ilçelerini ziyaret ederek geçtiğimiz yerel seçimler sonrasında CHP’nin Aydın’da ilçe sayısını yükseltmesinden dolayı belediye başkanları ve ilçe örgütlerini tebrik ediyor.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-50-3.jpeg

Tur kapsamında Didim’e gelen vekiller, Didim’in ilk kadın belediye başkanı olan Hatice Gençay’ı ve CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı’yı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-50-1.jpeg

CHP Aydın milletvekilleri ilk olarak Didim Belediye binasına gelerek, Başkan Gençay’ı ziyaret etti. Başkan Gençay’ın makamında başlayan tebrik sonrasında Vekil Bülent Tezcan'ın rahatsızlandığını belirtmesinin ardından makam ziyareti kısa sürdü. Vekil Bülbül'ün de Tezcan’a refakat etmesinin ardından vekillerin bir sonraki durağı Didim İlçe Başkanlığı oldu. CHP’li vatandaşların katılım gösterdiği ilçe binası ziyaretine ise Vekil Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı katılım gösterdi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-51-2.jpeg

“CHP VARSA UMUT VARDIR”

Aydın için başarılı bir seçimin geçtiğinden bahseden CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “On yedi ilçemizin on üçünü kazandık. Sorgulamamız gereken on yedi ilçemizi niçin alamadık? On yedisini de alabilirdik. Ama bir dahaki dönemde on yedisini almak için mücadele edeceğiz. Bunu sizlerle el ele, omuz omuza başaracağız. Bu ülkenin kurtuluşu el ele, omuz omuza mücadeleyle geçecek arkadaşlar.” dedi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-51.jpeg

Sözü alan Karakoz ise, “Genel seçiminin üzerinden tam on bir buçuk ay geçti. Genel seçimden ve söylemeye devam edeceğiz. Ülkemiz çok karanlık ve kötü bir dönemden geçiyor ama bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisi varsa umut var, bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisi varsa çare var. İşte genel seçimlerde hem Didim'de hem Aydın'da hem bütün Türkiye'de büyük bir başarıya imza attık. Cumhuriyet Halk Partililer olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Şimdi hiç durmadan, yorulmadan, ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz ve ilk genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'ni hep birlikte iktidara taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-50.jpeg

“BU BAŞARIMIZ BUGÜNÜN DEĞİL”

Konuşmasına başlayan Vekil Hüseyin Yıldız, yerel seçim öncesinde CHP Didim İlçe Başkanı ve yönetiminin istifa etmesinden bahsederek, “Adayımız sayın belediye başkanı, kadın kolları, gençlik kolları başta olmak üzere hep beraber gece gündüz çalıştık ve rekor bir oyla Didim Belediye Başkanımızı Hatice Gençay’ı seçtirirken devamında iyi bir meclis üyesi sayısını çıkardık. Bu vesileyle herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu başkanı sadece Aydın’ın değil, kırk beş yıldır almadığımız Afyon'u aldık, elli yıldır alamadığımız Kastamonu'yu aldık. Alamadığımız Manisa'yı, Denizli'yi aldık.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-50-2.jpeg

Kısacası 409 tane belediyeyi aldık. Bu başarı, bugünün başarısı değil. Yıllardan beri emek veren eski genel başkanımız, yeni genel başkanımız, parti meclisimiz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi grubu, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yıllardan beri çalışarak buralara geldik arkadaşlar. Cumhuriyet Halk Partisi'ni ağzına almayan vatandaşlarımıza Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlattık, 2011'de hiç ummadığınız Yozgat'a gidip toplantılar yaptık. Hiç ummadığınız Erzurum'a gidip orada bize hayatı boyunca oy vermeyen insanlarla toplantılar yaptık. Ve bu çalışmanın ürünlerini şu an alıyoruz arkadaşlar. Ve ben inanıyorum ki bu dört yüz dokuz tane belediye başkanımız hepsi pırıl pırıl iyi bir hizmet ederek sosyal belediyeciliği halka da yayarak önümüzdeki ilk genel seçimlerde kesinlikle Cumhuriyet Halk Partisi tek başına iktidara gelecek arkadaşlar.” dedi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-14-39-51-1.jpeg

Konuşmaların sonunda ilçe binasındaki buluşmaya katılım gösteremeyen Tezcan ve Bülbül’ün selamları parti üyelerine iletildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.