Didimliler 3. Ege et şubesinin açılmasını istiyor

Didimliler 3. Ege et şubesinin açılmasını istiyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hayata geçirilen Emekli Kart uygulaması ile indirimli et ve süt ürünü alımlarının Didim’de ki adresi geçtiğimiz ay içerisinde değişmişti. Didim’de ki indirimin yeni adresinde vatandaşlar, oluşan yoğunluk sebebi ile 3. Ege Et şubesinin açılmasını istedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Halk Ege Et’in Didim’de merkez ve Çamlık Mahallesi'nde olmak üzere iki şubesi bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından emekli vatandaşlara sağlanan indirimli alışveriş imkanının ise geçtiğimiz ay Çamlık Mahallesi’nde bulunan Ege Et şubesinden kullanılacağı duyurulmuştu. İndirimin tek bir şubeye taşınması sebebiyle oluşan yoğunluktan dolayı Didim’de ki emekli vatandaşlar 3. şube açılmasını talep etti.

whatsapp-image-2024-05-04-at-14-40-40-1.jpeg

Yaptığı hizmetlerle vatandaşın yanında olan Büyükşehir Belediyesi'nin emeklilere destek çıkmak için oluşturduğu Ege Et’lerde geçerli “Emekli Kart” uygulaması Didim’de oldukça rağbet görüyor. Oluşan yoğunluktan dolayı vatandaşlar memnun oldukları emekli kart uygulamasını daha rahat kullanabilmek için şube sayısının artırılması gerektiğini söyledi.

whatsapp-image-2024-05-04-at-14-40-40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum