Pınarbaşı Mesire Alanı, her yaştan vatandaşın doğayla iç içe vakit geçirmek için ilk tercihi oluyor. Çocuk parkının da bulunduğu mekâna vandallar tarafından zarar verildi. Oyuncaklara, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce şiddet ve cinsellik içeren resimler çizildi ve yazılar yazıldı.

Efeler'in ekipleri tertemiz bir kent için çalışıyor Efeler'in ekipleri tertemiz bir kent için çalışıyor

Efeler Belediyesi Kentte Vandallarin Izini Silmeye Devam Ediyor 545789 Cd531E149D7Eb205F5D0B3181440E088

BAŞKAN YETİŞKİN’DEN ANINDA MÜDAHALE

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, konunun hızla çözülmesi için mesai arkadaşlarına talimat verdi. Vakit kaybetmeden çalışma başlatan Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli, olumsuz içerikli resim ve yazıları sildi ve oyuncakları boyadı. Tüm bakım ve onarımların eksiksiz olarak yapıldığı faaliyetlerin ardından alan yeniden çocuklar için eğlenceli bir yere dönüştürüldü.

Efeler Belediyesi Kentte Vandallarin Izini Silmeye Devam Ediyor 545789 E18E8D16A311Db076D14Ea975F20C023

Çalışmaları nedeniyle Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden vatandaşlar, oyuncaklara zarar verenleri ise toplum zararlıları olarak tanımladı ve kınadı. 

Efeler Belediyesi Kentte Vandallarin Izini Silmeye Devam Ediyor 545789 8Ad82756C3Cb765Fe95A10Dabf8D149D

Kaynak: BELEDİYE BÜLTENİ