Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nde, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmeni olan Recep Ballı (42), kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Daha önce polislik mesleğini sürdürürken sonrasında öğretmenliğe geçiş yaptığı öğrenilen Ballı için, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nde tören düzenlendi.
Büyük Üzüntü Yaşandı
Törene Recep Ballı'nın polis memuru eşi Ebru Ballı, aile yakınları, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve sevenleri eşlik etti. Törende Ballı'nın meslek hayatına ve eğitim camiasına katkılarına dair duygusal konuşmalar yapıldı.
Ballı'nın cenazesi daha sonra Çatalarık Mezarlığı'na götürülürken, cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.