Kanber’den maç yorumu

Kanber’den maç yorumu
Play-off’larda adını 2. Tura yazdıran Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Veyis Kanber, “2.Lig yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, play-off 1. Tur maçında deplasmanda Turgutluspor’u 1-4 yenerek adını 2. Tura yazdırdı. Maç sonrası Efeler ekibinde Teknik Direktör Veyis Kanber, değerlendirmede bulundu. Sezon başından itibaren üst sıralar için mücadele verdiklerine dikkat çeken Kanber, “Aslında içinde bulunduğumuz yarışta rakiplerimizin stat, tesis, saha ve seyirci imkanları bizim ne kadar adil olmayan bir konumda yarıştığımızı da gösteriyordu. Tüm bu olumsuzluklara rağmen play-off oynamaya hak kazanan oyuncularımız ilk maçta da deplasmanda Turgutluspor karşısında büyük başarıya imza atmışlardır” dedi.
Play-off 2. Tur maçına da dikkat çeken Kanber, “Play-off 2.Turda pazartesi günü Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi takımıyla karşılaşacak olan takımımız ikinci maç için Aydın'a avantaj sağlayarak dönmek adına elinden geleni yapacaktır. Turgutlu'da fedakarca mücadele eden oyuncularımızı gayretlerinden dolayı kutluyorum. 2.Lig yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.