Kuşadası Belediyesi’ndeki mali kriz personeli mağdur etti

Kuşadası Belediyesi’ndeki mali kriz personeli mağdur etti
Kuşadası Belediyesi'ne bağlı taşeron firmada çalışan personelin maaşlarını alamadığı bilgisine ulaşıldı. Yaşanan mali kriz nedeniyle maaş ödenemeyen personelin büyük mağduriyet yaşadığı öğrenilirken, maaşların ne zaman ödeneceğiyse henüz netlik kazanmadı.

Kuşadası Belediyesi'ne bağlı taşeron firmada çalışan çok sayıda personele Ramazan Bayramı öncesinde 10 bin lira avans ödemesi yapılırken, 15 Nisan'da hesaplarına yatması gereken maaşlarınınsa 18 günden bu yana ödenmediği bilgisine ulaşıldı. Kuşadası Belediyesi Personel A.Ş.’nin mevcut taşeron personelin maaşlarının ödenememesine rağmen geçtiğimiz gün 85 işçi alımı için ilana çıkmasıysa kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

whatsapp-image-2024-05-03-at-12-45-31.jpeg

PERSONEL SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

Öte yandan Kuşadası Belediyesi'ne bağlı taşeron firmada çalışan personelin yeni dönemde maaşlarında zam yapılmaması da belediye yönetimine karşı tepkilerin dozunu artıran bir diğer konu olarak gündemde yer etmeye başladı. Maaş ödenemediği için mağdur olan personelin belirsizlik nedeniyle sesini yönetime duyurmaya çalıştığı öğrenilirken, soruna çözüm bulması beklenen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in yeni dönemde patlak veren mali krizin üstesinden nasıl geleceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum