Memleket Partisi’nde istifa iddiası

Memleket Partisi’nde istifa iddiası
 Muhabir
Memleket Partisi Nazilli’de 8 kişinin istifa ettiği ileri sürüldü. Eski İlçe Başkanı ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, istifaların iddia edildiği gibi 8 kişi olmadığını dile getirdi. Çetinkaya, “Memleket Partisi büyümeye devam ediyor.” dedi.

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı, istifa haberleriyle sarsıldı. İlçe üyelerinden 8 kişinin istifa ettiği iddia edildi. İddiaların asılsız olduğunu ifade eden partinin eski İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, “İstifalar e-devlet üzerinden yapılabildiği için bizim sistemimize geç düşüyor. Benim gördüğüm 2 kişinin istifası var. İddiaları görünce diğer arkadaşlarımı aradım. Hiçbiri istifa etmemiş. İstifa edenlerin de yolları açık olsun. Biz yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.

memleket-partisinde-istifa-iddiasi-cetinkaya-memleket-partisi-buyumeye-devam-ediyor-internet-gazete-465060-f5411e259da6cf5f0f982eaf46295b92.jpg

“BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Çıkan söylentileri de eleştiren Çetinkaya, “Biz iddia edildiği gibi erimiyoruz. Aksine büyümeye devam ediyoruz. İstifa sayısı 8 kişi olsa bile bir önemi yok. 100 yeni üyemiz var bunlar konuşulmuyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.