Nazilli’de Yeni Mahalle ile İstiklal Mahallesi’ni birbirine bağlayan 22/1 ve 171/1 sokak, yaklaşık 10 yıllık bekleyişin ardından açılıyor. Mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştıracak bu çalışmada iki mahalle muhtarı ortak hareket etti.
Yeni Mahalle Muhtarı Halil Erbil ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Songül Meke, sürecin hızlanması için birlikte girişimlerde bulunarak yetkililere taleplerini iletti. Yıllardır bekleyen çalışma, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in desteği ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla hayata geçirildi.

Nazillide 10 Yillik Bekleyis Sona Erdi Iki Mahalle Birbirine Baglaniyor 548950 6C7D972C7Ceb21978B62Ef922E59C455

“BİRLİKTE HAREKET ETTİK”

Muhtar Halil Erbil, sürece katkı sunan herkese teşekkür ederek, “İki sınır komşu mahalle olarak birlik olduk, bu çalışmayı tamamlamak için yoğun çaba sarf ettik. Girişimlerimize kulak veren Nazilli Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik’e, emeği geçen tüm müdürlüklere ve özellikle Fen İşleri Müdürümüz Necmi Süldür ile ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Kuyucak’ta iki mahallede yollar yenileniyor Kuyucak’ta iki mahallede yollar yenileniyor

İstiklal Mahallesi Muhtarı Songül Meke de süreci yakından takip ettiklerini belirterek, yıllardır çözüm bekleyen bir sorunun giderildiğini vurguladı. Mahalle sakinleri, açılan sokakların ulaşımı rahatlatacağını ifade etti.

Muhabir: Mine Eren