EBRU GÖRMEZ - Didim Pazartesi Pazarı'nda yemeklerin olmazsa olmazı soğan tezgahlarda 25 TL olarak yer aldı. Didim’de her hafta kurulan Pazartesi Pazarı, 22 Nisan 2024 tarihli tezgah fiyatları ile cep yaktı. Yemeklerin olmazsa olmazı soğan, bu hafta 25 TL'den tezgaha çıktı.

alim-var-ancak-tane-tane-ebru-gormez-464172-157fc5f94d3e9a53ea9dd0da17876199.jpg

Altınkum’da kapılarını açtı! 12 ay boyunca açık kalacak Altınkum’da kapılarını açtı! 12 ay boyunca açık kalacak

Ege Bölgesi’nin zeytinyağlı yemekleri arasında yer alan taze fasulye 60 TL iken; sarımsağın ise kilosu 200 TL'den vatandaşa sunuldu. Sofraların olmazsa olmazı domates, çeşitlerine göre 30 ve 40 TL fiyat aralığında yerini aldı. Sivri biber 60, dolmalık biber 30, salatalık 25 TL olurken; yeşilliklerden semizotu 10, maydanoz 10, nane 10, deniz börülcesi 80 TL'den satıldı.
alim-var-ancak-tane-tane-ebru-gormez-464172-b8957a5891e08ad271b4ea160b760212.jpg

FİYATLAR OLMASI GEREKENİN ÜSTÜNDE

Çocukluğundan beri pazarcılığın içinde olan Uğuz Özkaya, fiyatların yüksekliğinden yakındı. Elinde ürünün kalmadığını dile getiren Özkaya, kimi zaman vatandaşların üründen tek tek satın aldığını belirtti. Fiyatların olması gerekenin üstünde olduğunu, müşterilerin alırken çekindiğini belirten Özkaya, yakıt fiyatlarındaki artışların dahi pazardaki ürüne yansıdığını aktardı.

alim-var-ancak-tane-tane-ebru-gormez-464172-37959bf73f004238d726da1ddf22587e.jpg

alim-var-ancak-tane-tane-ebru-gormez-464172-aa39a3aeec741bc2ab2fd998749e8a41.jpg

alim-var-ancak-tane-tane-ebru-gormez-464172-b8df3bf87b7a887a558673fbab885e9a.jpg

Kaynak: Haber Merkezi