Seçimleri CHP kazanınca Aydın’daki orman el değiştirdi

Seçimleri CHP kazanınca Aydın’daki orman el değiştirdi
 Muhabir
Aydın’a bağlı Koçarlı’da bulunan Koçarlı Belediyesi’ne tahsisli Adnan Menderes Kent Ormanı, 5 yıl aradan sonra yeniden Adnan Menderes Sulama Birliği’ne verildi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, AK Parti’li Koçarlı önceki dönem Belediye Başkan Nedim Kaplan’ın girişimleri sonucunda Orman Bölge Müdürlüğü’nün Koçarlı Belediyesi’ne tahsis ettiği Adnan Menderes Kent Ormanı, 5 yıllık aranın ardından tekrardan Adnan Menderes Sulama Birliği’ne verildi. Karara tepki gösteren CHP’li Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediyenin tahsis süresinin uzatılması ve herhangi bir ihale yapılması durumunda bilgi verilmesi ve ihaleye katılma talebinin dikkate alınmadığını belirtti.

whatsapp-image-2024-05-03-at-16-18-45-1.jpeg

“HİÇ BİR BİLGİ VERİLMEDİ”

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2019 yılında Koçarlı Belediyesi işletmesine tahsis edilen Adnan Menderes Kent Ormanı’nın Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı müdürlükçe tahsis yetkisinin Aydın Valiliği ile Koçarlı Kaymakamlığı’na verildiğini hatırlatan Arıcı, “Belediyemiz tahsis süresinin uzatılması ve herhangi bir ihale yapılması durumunda bilgi verilmesini ve ihaleye katılmak istediğini talep etmiş olsa da hiç bir bilgi verilmeksizin kent ormanı işletmesi yeniden sulama birliğine verilmiştir” dedi.

whatsapp-image-2024-05-03-at-16-18-45.jpeg

Arıcı, konuya ilişkin açıklamasında selefi Nedim Kaplan’a da bazı çarpıcı suçlamalar yönelterek cevap isterken, “Gözümüz kulağımız kent ormanında bunu böyle bilin” sözlerineyse anlam verilemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.