Efeler’de tavuk satışı yaparak geçimini sağlayan Ömer Vural, ürünlerini piyasanın altında sattığı için vatandaşlar tarafından tercih edildiğini belirtti. Aydınlıların tavuk ürünlerinin her çeşidini aldığını ifade eden Vural, en çok kızarmış tavuğun tercih edildiğini dile getirdi. Son günlerde meydana gelen tavuk zehirlenmelerine de değinen Vural, tavuğun doğru şekilde muhafazasıyla ilgili de bilgiler verdi. 

Bu döneri görenler şaşkına dönüyor! Et ve tavuktan sonra kimse bunu beklemiyordu Bu döneri görenler şaşkına dönüyor! Et ve tavuktan sonra kimse bunu beklemiyordu

Aydinlilar En Cok Kizarmis Tavuk Tercih Ediyor Vural Tavuk Eksi 5 Derecede Muhafaza Edilmeli 518280 7A07Ba66050597B99399532Eb4Ff19B9

“UYGUN FİYATLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR”

Tavuk fiyatlarına değinen Ömer Vural, “Ürünlerimiz uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Piyasada 170-180 lira olan kemiksiz tavuk göğsünü biz 125 liraya satıyoruz, yanında lavaşla servis edilen kızarmış piliç de yine 125 lira, kanat, piyasada 240 lira iken bizde 160 lira, kelebek, piyasada 180 lira iken bizde 100 lira, incik pirzola ise piyasada 200 lira iken bizde 120 lira. Tavuk ürünlerinin tamamını satıyoruz ve en çok kızarmış tavuk talep ediliyor” dedi. 

Aydinlilar En Cok Kizarmis Tavuk Tercih Ediyor Vural Tavuk 5 Derecede Muhafaza Edilmeli 518280 02C116117F354B87157846983C04Cde9

“ÜRÜNLER -5 DERECEDE MUHAFAZA EDİLMELİ”

10 yıldır bu işi yaptığını ifade eden Vural, “Tavuk etiketindeki son kullanma tarihi, doğru saklama koşulları sağlanmadığında fazla bir önem taşımıyor. Ürünlerin, özellikle sıcak havalarda, uygun şekilde muhafaza edilmesi çok önemli. Örneğin, yazın gelen kanatların etiketi 10 gün olabilir; ancak yarım saat sıcak ortamda bırakıldığında, bu sürenin anlamı kalmaz ve ürün bozulur. Ürünler eksi 5 derecede muhafaza edilmezse, etiketteki tarihin bir önemi kalmaz” diye konuştu. 

Aydinlilar En Cok Kizarmis Tavuk Tercih Ediyor Vural Tavuk Eksi 5 Derecede Muhafaza Edilmeli 518280 7A8A7Bcaba19D60Ed374815Bcedfd512

Muhabir: SEVAL ÖNCÜ