Döneriyle meşhur Ankara'da ilginç bir girişime imza atıldı. Deniz mahsulleri restoranı sahibi Faruk ve Mehmet Gezen kardeşler, ahtapot döneri yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Ahtapotlar önce kaynar suyun içinde bekletilmesinin ardından döner tezgahında özel tereyağlı sos ile hazırlandı. Yaptıkları denemeden başarılı sonuç alan Gezen kardeşler, ilgi odağı oldu.
Aldıkları Yorumlar Memnun Etti
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Gezen, "Çok güzel tepkiler ve yorumlar aldık. En son balık dönerimiz ile Türkiye'nin gündemine oturmuştuk. Bunun üzerine daha farklı ne yapabiliriz diye düşündük ve ortaya ahtapot döneri yapma fikri çıktı. Bunu da uygulayıp müşterilerimize servis ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Beyin Fırtınası Sonucu Ortaya Çıkardılar
Müşterilerden olumlu dönüşler aldıklarını dile getiren Gezen, "Sürekli araştırma içindeyiz ‘Daha ne yapabiliriz?' diye. Deniyoruz, önce kendimiz tadıyoruz, müşterilerimize tattırıyoruz. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Bu sefer de ‘ne yapabiliriz?' diye beyin fırtınası yapıp Faruk Şef ile ‘ahtapottan döner' fikrini ortaya koyduk" sözlerini kaydetti.