Aydın Hedef Haber İnternet Sitesi Muhabiri Seval Öncü'nün haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2 Nisan tarihinde yaptığı tüketim boykotu çağrısına AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’tan tepki geldi. Çağrının yersiz olduğunu belirten Beyazıt, milli ekonomiye zarar verecek adımlardan kaçınılması gerektiğini vurguladı.
“84 MİLYONA ZARAR VEREN BİR ÇAĞRI”
CHP’nin boykot çağrısına ilişkin açıklama yapan Volkan Beyazıt, “Boykot çağrısını saçma ve yersiz buluyorum. Türkiye ekonomisini hedef alan bir çağrı bu. Ülkemizdeki 84 milyona zarar veren uygulamalardır” dedi.
“SİYASİ ÇIKAR UĞRUNA GÜNDEM YARATILIYOR”
Boykot çağrısına karşı birlik mesajı veren Beyazıt, “Kimsenin bu tür saçma sapan davranışlara itibar etmediğini görüyoruz. Ülkemizin şu an en çok ihtiyaç duyduğu şey, birlik ve beraberliktir. Birilerinin kendi siyasi çıkarları uğruna bu tür eylemleri gündeme getirmesi kabul edilemez. Hepimiz adalete, hukuka saygılı olmalıyız. Hakkımızı sokaklarda değil, yargı meclisinde aramalıyız.” ifadelerini kullandı.