Nazilli’de engelleri aşarak hayatlarını birleştiren 39 yaşındaki Samet Çıtanak ve 40 yaşındaki Naime Satılmış, duygulandıran bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin düğünü maddi imkânların yetersiz olması nedeniyle komşuların ve akrabaların desteğiyle yapıldı.
Samet Çıtanak, ailevi nedenlerle üç yıl önce ailesiyle birlikte Batman’dan Nazilli’ye taşındı. Naime Satılmış ise yıllar önce Bodrum’da anne ve babasını kaybederek hayat mücadelesine yalnız devam etti. Çift, ortak tanıdıklar sayesinde tanışıp kısa sürede birbirlerine âşık oldu ve evlenme kararı aldı.
Hayatın karşılarına çıkardığı tüm zorluklara rağmen birbirlerine duydukları sevgiyle yeni bir başlangıç yapan çiftin mutluluğu, düğüne katılan herkesin yüreklerini ısıttı.