Akıllara durgunluk veren olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana geldi. Bozuk olan aracını tamir ettirebilmek için haftalardır sanayiye götüren fakat sürekli eli boş dönen İ.Ö.A. isimli bir şahıs, çareyi farklı bir şekilde buldu. 

Whatsapp Image 2025 02 28 At 20.26.34

Kendi aracını yaktı, o anları kaydetti!

Aracını tamir edebilecek bir usta bulamadığını ve her seferinde aracın daha da kötüye gittiğini vurgulayan şahıs, sürekli boşuna para vermekten sıkıldığı için akıl almaz bir yöntem buldu. Aracını boş bir araziye çekerek, üzerine benzin döken kadın, birden aracını ateşe verdi. O anları ise sosyal medya hesabından canlı yayın açarak paylaşan kadın, kenara çekilerek aracın yanmasını izledi.

Whatsapp Image 2025 02 28 At 20.26.34 (2)

Görenler şaşkına döndü!

Kendi aracını yakan kadını gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı uzun uğraşlar sonucunda söndürdü.

Uzmanlar Söke’deki kağıt fabrikası yangınına ışık tuttu Uzmanlar Söke’deki kağıt fabrikası yangınına ışık tuttu

Muhabir: Onur Erkin