Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yeşil Mahalle’de, mahalle sakinlerinden 48 yaşındaki Servet Kösecik’in şeker hastalığına bağlı olarak ayağı kesildi. Günlük yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan araç, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık tarafından temin edilerek Kösecik’e teslim edildi.
Ayrıca yine mahalle sakinlerinden 63 yaşındaki Cavit Tuna da kestane çırparken ağaçtan düşerek yürüme engelli hale geldi. Tuna’ya da muhtarlık aracılığıyla hayırseverler tarafından temin edilen akülü araç temin edildi.
Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, muhtarlık olarak yürümekte zorluk çeken mahalle sakinlerine destek olmaya devam ettiklerini vurgulayarak, “Görev süremiz içinde altıncı aracımızı temin ettik. Bu süreçte katkı sağlayan tüm yardımsever iş insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.