Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; Aydın’da ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsası önderliğinde geçtiğimiz ramazan ayında birlik yemeği düzenlendi. Aydın Valisi Yakup Canbolat ve milletvekillerin de katılım sağladığı yemeğin ardından Aydınspor Kulüp Başkanı Erhan Özlüer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, ‘Yiyici oda başkanları’ ifadesini kullandı.
Erhan Özlüer, bugün kamuoyuna açıklamalarda bulunarak, oda başkanlarının kendisini şikayet ettiğini öne sürerek, ifadeye çağrıldığını açıkladı. Karakolda ifadesini verdiğini söyleyen Özlüer, oda başkanlarına da sert çıkıştı.
‘Yiyici oda başkanları’ ifadesini yineleyen Özlüler, “Bunlar istiyor ki, bu şehir küçük olsun bizim olsun, koltuklarımızda da kalalım. 30-40 yıllık oda başkanları artık değişmesi lazım. Ben yine söylüyorum oda başkanları olarak yiyicisiniz” ifadelerini kullandı.
Hedef Gazetesi, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’e ulaşarak, Erhan Özlüer’in açıklamaları hakkında değerlendirme talep etti.

“GEREKLİ ADIMLAR ATILDI”

Ülken, Özlüer’den şikayetçi olduklarını söyleyerek, “Biz kendisini muhatap almıyoruz. Hukuken gerekli adımları attık. Daha fazla da açıklamada bulunmak istemiyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ