Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde görev yapan, son olarak İstanbul 1. Ordu Komutanlığı’nda görevli olan 54 yaşındaki Tuğgeneral Hasan Ceylan İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düştü.

Aydınlı eski emniyet müdürü amansız hastalığa yenik düştü Aydınlı eski emniyet müdürü amansız hastalığa yenik düştü

A W413215 03

Evli ve iki çocuk babası olan Tuğgeneral Ceylan için memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çavuşlar Mahallesi’nde askeri tören düzenlendi. Törene, Ege Ordu Komutanı Yardımcısı Tümgeneral Emre Tayanç, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen, Ege Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen, Manisa 1.Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkan Vekili Mustafa Yıldırım, silah arkadaşları, devlet erkanı ve vatandaşlar katıldı.

A W413215 02

Kılınan cenaze namazının ardından Ceylan’ın naaşı silah arkadaşlarının omuzlarında taşınarak Çavuşlar Mahallesi Aile Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

A W413215 01

Kaynak: İhlas Haber Ajansı